media.bandthewest
» » Linda - Ik Zie Je Steeds Dansen In De Armen Van Die Ander / Weet Je Wat Ik Wil

Linda - Ik Zie Je Steeds Dansen In De Armen Van Die Ander / Weet Je Wat Ik Wil flac album

Linda - Ik Zie Je Steeds Dansen In De Armen Van Die Ander / Weet Je Wat Ik Wil flac album
 • Performer Linda
 • Title Ik Zie Je Steeds Dansen In De Armen Van Die Ander / Weet Je Wat Ik Wil
 • Date of release 1977
 • Country Belgium
 • Style Vocal, Levenslied
 • Other formats VOC DXD ADX MPC AUD RA VOX
 • Genre Pop
 • Size MP3 1909 mb
 • Size FLAC 1767 mb
 • Rating: 4.6
 • Votes: 137

Weet Je Wat Ik Wil. Written-By – Henri Salvador, Marc Lanjean, Nicolaas Hiltrop. Matrix, Runout: AA 2050 471 1W 1 670 06.

Al wist ik nooit iets zeker Toch weet ik nu Ik heb te lang gezwegen Dus luister alsjeblief. Ik wil met je lachen en met je dansen En ik hoop heel binnenkort Niets houdt het meer tegen dat de afstand Tussen ons steeds kleiner wordt. Ik wil met je praten en met je vrijen Hopen dat het ooit iets wordt Ik wil naar je kijken en naast je liggen Als je & ochtends wakker wordt

Ik wil dat je weet Dat ik vaak aan je denk En je steeds weer voor me zie En je leest gedichten voor Ik wil je bedanken voor al jou boeken Voor al jou woorden van raad Wat er ook gebeurt Ga door. Ga door zoals altijd Tegen de keer in Ga door tegen beter weten in Ga door er is niets te verliezen Of ben je te trots misschien. Toen ik wegging Riep je me na Dat ik altijd welkom ben Dag of nacht. Het leven heeft dalen Het leven heeft toppen En als het weer eens zover is Dan hoor ik jou Woord voor woord.

De Allerlekkerste van allemaal- ze is zo'n heerlijk stukske puur natuur-ik ben zo gek op haar ze maakt me tureluurs als een carameleke dat smelt in de mond zo goed gevuld je lekkere kont ze is de schoonheid in het kwadraat-haar kunst is liefde in elke daad haar gulle lach en haar mooie ogen- ik ga aan jou kapot- . maar soms zie je het niet er is hier zoveel moois, je moet wel willen zien effe lekker chillen, rustig aan, tevreden met niets zot in de kop, gek zijn is gezond en lachen om niets o laat de stress maar lopen, laat t maar gaan je hoeft toch niks te bewijzen fuck it en vooral blijven lachen om de zorgen die je.

14. Ik wil dat je weet. Top Songs Frank Boeijen. De ballade van de dromedaris. Reis naar de vrijheid.

The duration of song is 03:26. This song is sung by Duo de Wico's. playSongFromServer({ids:15482274,play song:0,action:'tracklist',source:1,source id:1,objtype:1,premium content:0}); Albums  .

Ik Leef Mijn Eigen Leven En Volg Mijn Dromen - Single. Dromen (2016) - Single. Denk Wat Je Denken Wil Van Mij - Single. Het Hoeft Niet Meer - Single.

Wij gaan dansen (We’ll go dancing) Op de dansvloer (On the dance floor) Gaan we feeste. We’re going to party!!!) Dans met tante Rita, Rita Rita, dans met tante Rita (Dance with auntie Rita, Rita, Rita, Dance with auntie Rita). Jullie hebben gedanst met je handen, je voeten en je lijf (You have danced with your hands, your feet and your whole body) En nu wil ik een antwoor. ke? (But now I want an answe. K?) Hoe dansen de meisjes? Ahi, ahi (How do the girls dance? Ahi, ahi) En hoe dansen de jongens? Nou zo, nou zo (And how do the boys dance? Like this, like this).

Als ik dansen wil, dan doe ik dat op mijn manier. Ik bepaal zelf de muziek. en het moment waarop, kies ik. Als ik dansen wil, wel dan kies ik de dans. die werk’lijk bij me hoort. alleen door mij ben jij nu vrij. Omdat ik jou begrijp en dat weet jij! Als ik dansen wil, dan doe ik dat op mijn manier. Vlak langs de afgrond, Diep bewonderd door jouw blik! Ik ben sterk genoeg alleen! (Sterk was je slechts zolang je nog geloofde klein te zijn. Ik roep je niet! (Je zult me roepen!) Ik zoek je niet! (Je zult me zoeken!) Ik word nu verliefd op het leven! (Je zult het leven haten!) Als ik dansen wil, dan doe ik dat op mijn manier.

Tracklist

Ik Zie Je Steeds Dansen In De Armen Van Die Ander 3:13
Weet Je Wat Ik Wil (Mélodie D'Amour) 2:38

Versions

Category Artist Title (Format) Label Category Country Year
2050 471 Linda Ik Zie Je Steeds Dansen In De Armen Van Die Ander / Weet Je Wat Ik Wil ‎(7", Single) Polydor 2050 471 Belgium 1977
2050 471 Linda Ik Zie Je Steeds Dansen In De Armen Van Die Ander ‎(7", Single) Polydor 2050 471 Netherlands 1977