media.bandthewest
» » Cserháti Zsuzsa, Keresztes Ildikó - Minden Kincsem

Cserháti Zsuzsa, Keresztes Ildikó - Minden Kincsem flac album

Cserháti Zsuzsa, Keresztes Ildikó - Minden Kincsem flac album
  • Performer Cserháti Zsuzsa
  • Title Minden Kincsem
  • Date of release 1989
  • Other formats AC3 MIDI WMA FLAC AU MOD AA
  • Genre Pop
  • Size MP3 1648 mb
  • Size FLAC 1611 mb
  • Rating: 4.5
  • Votes: 208

Keresztes Ildikó, Budapest, Hungary.

Cserháti Zsuzsa - Többé Nincs Megállás ‎(LP, Album). Boldogság, Gyere Haza Keresztes Ildikó - Minden Ami Szép Volt ‎(CD, Album). Sony BMG Music Entertainment. bred Valami A Szívemben Siménfalvy Ágota - Ébred Valami A Szívemben ‎(CD, Album).

Artist: Cserháti Zsuzsa. Also performed by: Tóth Vera, Radics Gigi, Keresztes Ildikó, Szandi. Song: Hamu és gyémánt 2 translations. Translations: English, Italian. Proofreading requested. Buta kis játék, hazudok, és elhiszed. nző kis játék, angyal-szíved mély pokolra viszem. Pedig érzem:, hogy te vagy a minden és tőled létezem én. De csak rejtem, hogy te vagy a kincs, ami még az enyém. Karodba bújnék, de hazudok, és nem teszem, Szavakat súgnék, de hagyom, hogy a csend takarja szívem

album Weekly Top. album Pop Hotlist. Keresztes Ildikó - Élsz valahol. Keresztes Ildikó - Kinek mondjam el a vétkeimet -. Extract Chords.

Cserháti Zsuzsa - Kicsi gyere velem. dalszöveggel - lyric video) Zeneszöveg.

In 1972 Zsuzsa Cserháti performed the songs Nem volt ő festő and Repülj, Kismadár at the Táncdalfesztivál. Six years later in 1976 her first studio album was released, followed by several other records such as Többé Nincs Megállás, Édes Kisfiam, Rácsaim Ledőltek Már and many more. Her famous songs include Kicsi Gyere Velem Rózsát Szedni (1973), Árva Fiú (1973), Boldogság, gyere haza (1979), A Boldogság és Én (1981), Száguldás, Porsche, Szerelem (1984) and Hamu és Gyémánt (1996). The jury enlisted Feró Nagy, Péter Geszti, Miklós Malek, and Ildikó Keresztes. The talents of the first series included Csaba Vastag, Tibor Kocsis, Kati Wolf and Veca Janicsák

Artist: Koncz Zsuzsa. Album: Aranyalbum 1967-1973 (Hungaroton Classics), 1978. Koncz Zsuzsa - Keresem a szót Szörényi-Bródy/1969. én még nem tudom, hogy fogjak hozzá Én még nem tudom, hogy kezdjem el Keresem a szót, keresem a hangot Keresem a szót, keresem a hangot. Tudom, elmondva másképp hat minden Félek, nem értesz engem majd meg Keresem a szót, keresem a hangot Keresem a szót, keresem a hangot. Nézd, én azt nem hiszem, hogy ez már szerelem Mégis mindinkább érzem, hogy szükségem van nagyon rád, rád, rád Ó, nagyon rád, rád, rád Hidd el nekem.

Tracklist

A Minden Kincsem
B Minden Kincsem (Instrumental)